Schrijf je in voor mijn gratis E-Book:

12 Vragen voor meer Geluk & Zingeving

Wil je meer uit het leven halen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

Wil jij een leven op jouw voorwaarden, maar heb je nog niet helder wat jouw voorwaarden écht zijn? 

Laat mij je helpen om helder te krijgen waar jij voor staat, wat jouw waarden zijn en wat jij wilt, zodat jij de kracht en het zelfvertrouwen hebt om jouw eigen pad te bewandelen.

Download hieronder mijn gratis E-Book met daarin 12 vragen voor meer geluk & zingeving. Daag jezelf uit, leer en groei! 

Heb jij het gevoel dat…

.. Je meer uit het leven wilt halen? Maar eigenlijk weet je niet zo goed waar je kunt beginnen.

.. Je het goed wil doen, maar in je hoofd kom je er niet uit, dus doe je maar niks.

.. Je jezelf inhoudt, want wat zullen ze wel niet van je denken als je echt jezelf
bent?

.. Je kiest voor zekerheid van inkomen, dus je blijft doen wat je niet echt wil doen.

.. De wereld steeds knotsgekker lijkt te worden en je vraagt jezelf af, waar
gaat dit heen?

Het zijn de dingen die we allemaal in verschillende mate ervaren: onzekerheid, twijfelen, moeite met keuzes maken, overdenken, perfectionisme. Angst voor falen, de mening van anderen, het onbekende en voor een onzekere toekomst. Toch zijn het geen dingen waar je voor altijd mee bent opgescheept. Als mens bezitten we de gave om te ontwikkelen en om boven onszelf uit te stijgen. Hoe mooi is dat?

Zet jij de eerste stap?

Het mooiste cadeau dat jij aan jezelf en je medemens kan geven is leven in een mooie staat. Het werkt aanstekelijk, trekt nieuwe mogelijkheden aan en maakt gelukkig. Persoonlijke groei is gelijk aan collectieve groei.

Ik wil je niet vertellen wat je moet doen of denken, of in wat voor wereld je moet leven. Ik wil je inspireren om je eigen wereld te scheppen, want die kracht zit in ieder van ons. We hebben alleen maar directe invloed op onszelf, maar met focus en energie kunnen wij als individu een grote impact maken.

Het komt recht uit mijn hart als ik zeg dat ik jou alle geluk en zingeving wens. Als je daar nu nog niet bent, heb ik alle vertrouwen dat jij daar komt.

Oneindige nieuwsgierigheid is het antwoord op zoveel problemen. Want wat zouden we als mensen zijn zonder nieuwsgierigheid? De wereld en ons leven is een prachtig mysterie. Blijf afvragen, blijf nieuwsgierig. Wat een tijd om te leven!