Hoe een simpele tekening ervoor zorgt dat jij jouw ideale leven aantrekt

 

De Wet van de Tekening Workshop is dé methode om op een creatieve, leuke en ontspannen manier duidelijkheid te krijgen wat jij écht wil en belangrijker nog, waarom jij het wil.

“De workshop heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen. Echt een totaalpakket als je graag investeert in jezelf, je droomleven visualiseert en ook stappen wil zetten om daar naar toe te werken. Zelfs als je niet weet wat je wil in het leven of als je even vast zit. Juist dan 🙂 Ik vond het in ieder geval enorm waardevol.”

Heb jij moeite om erachter te komen wat je écht wilt? Vind jij het lastig om hier een keuze in te maken? Is de motivatie voor het behalen van jouw doelen ver te zoeken? 

Dan is de Wet van de Tekening Workshop echt iets voor jou. Daarin help ik je om op een creatieve, leuke én ontspannen manier duidelijk te krijgen wat jij écht wilt. Dé eerste stap naar een leven met met meer geluk en zingeving!
 

Waar word ík blij van?

Hoe mooi zou het zijn als jij een visie – een beeld – van je leven hebt? Zodat je wél duidelijkheid hebt. Dat jij voor jezelf weet wat je écht wil.  

Waar word ik blij van? De vraag klinkt groot, maar kan eenvoudig zijn. Je hoeft alleen maar die eerste stap te zetten.

Die eerste stap begint met visualiseren, voelen en geloven.

Hoeveel meer krijg je gedaan? Hoeveel tijd en energie geef je aan de dingen die écht belangrijk voor je zijn? Hoeveel sneller trek jij jouw mooiste leven aan?

ZIEN = VOELEN 

VOELEN = GELOVEN  

GELOVEN = WAARMAKEN

Heel lang wist ik ook niet waar ik moest beginnen. Ik zag geen mogelijkheden. Ik voelde wel dat ik iets anders wilde. Dat ik meer uit het leven wilde halen. Ik kon zo in mijn hoofd zitten dat ik uiteindelijk niets deed.

Alleen het échte antwoord komt niet uit je hoofd, maar uit je hart!

Ik ging mijn verlangen voor mijn leven tekenen. Ik tekende dat ik veel bij mijn gezin wil zijn, dat ik gezond wil leven, dat we met onze camper kunnen reizen en ik voldoening uit mijn werk haal door een positieve impact te maken. Dat vind ik belangrijk! 

Een tekening werkt – net als een moodboard – als een anker en dagelijks maak ik de stappen om dit waar te maken. Het is superhelder!

hoe meer jij helder hebt waarnaar je verlangt, hoe meer je keuzes maakt in die richting.

Wat anderen zeggen..

“De workshop heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen. Wilfred weet op een hele leuke en persoonlijke manier zijn tekenskills in te zetten om de deelnemers een leuke ervaring te geven. Maar het is veel meer dan slechts ‘een leuke ervaring’. Dit is een workshop die bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling en een startpunt kan zijn van het toewerken naar jouw droomleven. 

Het resultaat is namelijk een enorm tastbaar beeld van hoe jouw droomleven eruit ziet, waarbij Wilfred dit ook gelijk weet te vertalen naar concrete stappen waardoor je hier meteen mee aan de slag kunt. Echt een totaalpakketje als je graag investeert in jezelf, je droomleven visualiseert en ook stappen wil zetten om daar naar toe te werken. Zelfs als je niet weet wat je wil in het leven of als je even vast zit. Juist dan 🙂 Ik vond het in ieder geval enorm waardevol.”

“De Wet van de Tekening Workshop is mij zo goed bevallen. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Ik had ook gedachtes als: ik kan niet tekenen en zit ik dadelijk niet te staren naar een leeg papier zonder een enkel idee te hebben. Dat was verre van waar.

Tijdens de workshop zijn we met alle enthousiasme begeleid door Wilfred en dat maakte het super leuk en dynamisch. Wat mij onwijs verbaasde is het resultaat wat ik heb getekend tijdens deze workshop. Dit heeft mijn ogen geopend en mijn manier van denken over hoe je ergens naartoe kan werken. Het verschil tussen het rationele en je gevoel was bij mij verschillend. Ik ben dan ook heel blij deze openbaring.

Deze workshop kan ik daarom echt aanbevelen!”

Waarom zou je tekenen?

Los van dat het heel leuk en ontspannend is om te tekenen, zijn er veel redenen waarom het een zeer effectieve methode is om verder te komen met jouw persoonlijke ontwikkeling.

activeert je rechter hersenhelft = creatief

Tekenen is een creatieve bezigheid waarmee jij je rechter hersenhelft stimuleert. Dit deel van je brein observeert de wereld zonder oordeel, is creatief, denkt in oplossingen, in mogelijkheden en zit dichterbij je gevoel.

In het dagelijks leven gebruiken we veel onze linker hersenhelft. Hiermee proberen we structuur te maken van onze ervaringen en van de prikkels die we binnenkrijgen. Hier zitten veel van onze aangeleerde patronen en gedachten die niet altijd helpen bij het bereiken van doelen. Daarom werkt tekenen goed om gedachten en patronen te doorbreken.

beeld is krachtig = manifesteren

Jouw hersenen kunnen plaatjes en tekeningen veel sneller herkennen en onthouden dan tekst. Probeer maar eens een seconde lang naar een a4-tje met tekst te kijken en te begrijpen en onthouden wat er staat. Een plaatje of tekening kun je wel 60.000x sneller waarnemen.

Tijdens de workshop teken jij dingen die letterlijk symbool staan voor jouw ideale toekomst en het positieve gevoel wat je hier aan koppelt. Door ernaar te kijken heb je een directe herinnering aan dat moment. Dit helpt jou bij de herhaling die nodig is om jouw hersenen te trainen om je ideale toekomst waar te maken.

Wat gaan we doen?

We gaan jouw ideale leven tekenen! Je hoeft geen pro in tekenen te zijn. Ik geef je supersimpele tips om te tekenen. Iedereen kan dit! Juist door snel en simpel te tekenen, teken je vanuit je gevoel en intuïtie. Ik neem je stap voor stap mee.

 

Stap 1

Het vertrekpunt tekenen. Waar sta je nu? We gaan eerlijk naar onszelf kijken. Als je niet weet waar je staat, weet je niet hoe je komt waar je wilt zijn. Belangrijk dus! 

Stap 2

Visualiseren en tekenen wat jouw ideale toekomst is. Jij gaat je inleven in het leven wat jij écht wil! Jij maakt een keurrijke tekening op jouw manier.

Stap 3

Visualiseren en tekenen waarom dit belangrijk is voor je. Jij gaat je inleven in het moment dat jij er al bent. Wat gaat het je brengen? Wie zal je zijn?

Na de workshop zie én voel jij jouw ideale leven. Plus we creëren direct drie stappen die jij kunt zetten!

ZIEN = VOELEN | VOELEN = GELOVEN | GELOVEN = WAARMAKEN

Écht weten wat je wilt is niet denken te weten. Je kunt weten dat een fit lichaam gezond is, maar daardoor maak jij nog steeds niet de keuzes die nodig zijn om er te komen. Je moet het geloven!

Je gelooft het door het te ervaren. Hiervoor gebruik je jouw inbeeldingsvermogen. Tijdens de workshop maak jij met visualiseren gebruik van dit krachtige stuk gereedschap door je helemaal in te leven. Jouw inbeeldingsvermogen is zo krachtig dat jij niet alleen dingen ziet, maar ook voelt. Het is dus niet alleen een beeld, maar een ervaring. Een ervaring die voor jouw hersenen niet is te onderscheiden van echt. Dit helpt jou geloven in jouw ideale toekomst.

Als jij gelooft in jouw ideale toekomst en jij voelt waarom het belangrijk is voor je, wat het je gaat brengen, wie jij zal zijn…dan maakt jij de juiste beslissingen om daar te komen. Dan kom je in actie en ga je het waarmaken. Het mooie is dat wanneer jij bewust bent welk gevoel het behalen van jouw ideale toekomst je geeft, jij geniet van elke stap in de goede richting.

Data & Tijden

De eerstvolgende workshop is:

– Donderdag 24 november van 14:30 – 17:00 uur 

 

 

Over Wilfred

12 jaar lang had ik een baan die niet bij mij paste en waar ik geen voldoening uithaalde. Je weet het aan de ene kant wel, maar ook weer niet. Het was tegelijkertijd makkelijk en vertrouwd. Totdat ik op een punt kwam dat ik niet meer verder kon. Is dit het leven? Ik wilde een leven met meer voldoening. Het moest anders…maar hoe? Waar moest ik beginnen? Ik zag de mogelijkheden niet. 


Door mijn nieuwsgierige karakter was ik altijd al geïnteresseerd in de wereld om me heen. Toen ik begon met mijn eerste NLP
(Neuro Linguïstisch Programmeren) opleiding werd ik net zo nieuwsgierig naar de wereld in mijzelf.

Nu combineer ik mijn interesse voor groei en persoonlijke ontwikkeling met mijn passie voor tekenen.

Een aantal weetjes over mij in tekeningen 🙂 

FAQ

Hoe werkt de workshop?

De Wet van de Tekening Workshop is een online workshop via Zoom. Na inschrijving krijg je van mij een email met alle details en de volgende stappen. 

Ik kan niet tekenen

Iedereen kan tekenen. Tijdens de workshop gaat het om snel en simpel tekenen. Sterker nog, hoe simpeler en sneller, hoe beter. Des te minder jij nadenkt over wat je tekent, des te meer jij effectief bent om vanuit intuïtie te tekenen. Hoe je simpel kan tekenen leg ik je allemaal uit, dus dat komt goed!

Ik heb niet zo'n goed inbeeldingsvermogen

Iedereen heeft een inbeeldingsvermogen. Misschien gebruik je het op dit moment van je leven niet zoveel, maar denk eens aan je kindertijd. Heb jij ooit wel eens van een paar kleden een hut gebouwd en voelde het toen als een huis voor jezelf? Of heb jij weleens gesprekken gehad met je knuffels als kind? Al kun jij het je nu nog niet voorstellen, maar als jij je laat gaan in een visualisatie krijg jij precies het beeld en de ervaring die jij nodig hebt.

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt het misschien al in huis, want het is minimaal. Ik stuur je de details per mail.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Mail me op hello@wilfredklap.nl

Doe je ook mee? | €77

1) Vul hieronder EERST jouw gegevens in en klik op MELD MIJ AAN.
2) Daarna klik je op de betaallink en jij doet mee!

* indicates required