jouw boodschap direct en blijvend helder met tekeningen

 

Tekeningen trekken de aandacht, brengen snel veel informatie over en maken informatie luchtig. Stel je eens voor wat dit voor jouw bedrijf betekent!

Wat kan ik voor jou beTEKENEN? 

Wil je jouw website meer laten spreken? Ben je op zoek naar visuele content om je masterclass of andere presentatie beter te communiceren én het blijvend helder is? Ben je toe aan een nieuw logo of branding?

Ik denk heel graag met je mee en verplaats me helemaal in jouw bedrijf en wensen. Na één vrijblijvend gesprek heb ik genoeg informatie om jouw een schetsmatig voorbeeld te geven van waar je naar op zoek bent. En ik ga door totdat het eindresultaat écht resoneert.

ervaringen van anderen

Welke stappen zetten we?

Wat ik doe is maatwerk. De stappen zijn een indicatie van wat we gaan doen.

 

Stap 1

Schets Ontwerp Gesprek.
We bespreken je wensen en de invulling van de tekeningen. Terwijl ik naar jou luister in een gesprek zie ik al beelden voor me. Ik vraag door naar jouw gewenste stijl en ik denk met je mee (ook marketingwise)

Stap 2

Voorlopig Ontwerp & Feedback Gesprek. 
Ik maak een voorlopig ontwerp vanuit jouw input. Dit ontwerp stuur ik naar je toe en bespreken we in een feedback gesprek om ervoor te zorgen dat het ontwerp écht bij je past en weergeeft waarnaar je op zoek bent.

Stap 3

Definitief Ontwerp.
Na ons feedback gesprek werk ik het ontwerp definitief uit en stuur ik het jou in het gewenste bestandformaat toe.

pakketten & prijzen

Transformatie & Resultaten Tekeningen

Transformatie & Resultaten tekeningen zijn de ultieme tekeningen voor jou als kennisondernemer om in één oogopslag je potentiele klant te laten zien hoe hij of zij zich nu voelt en hoe de klant zich voelt nadat hij of zij met jou heeft gewerkt.

Niets is meer duidelijk dan dit gevoel weer te geven in een tekening die voor jou op maat is gemaakt (passend bij jouw branding) en waarmee jij je direct onderscheidend en als expert neerzet. Ik ben niet gebonden aan een vaste stijl, maar teken de stijl die precies bij jou past. 

Dit kun je verwachten: 

  • Schets Ontwerp Gesprek (60 minuten) 
    We bespreken je wensen en de invulling van de tekeningen. Terwijl ik naar jou luister in een gesprek zie ik al beelden voor me. Ik vraag door naar jouw gewenste stijl en ik denk met je mee (ook marketingwise)
  • Voorlopig Ontwerp & Feedback Gesprek 
  • Minimaal 4 tekeningen die het gevoel van je klant overbrengen 
  • Mijn persoonlijke aandacht, creativiteit en tekentalent 
  • Aangeleverd in .jpeg & .png

De visuals kun je voor al je communicatie-uitingen gebruiken zoals je website, salespage, je posts & stories, een e-book, je webinar of presentatie, in je nieuwsbrief en meer! 

Investering vanaf € 550,- 

eerder werk uitgelicht

Voor Sylvia van Rijzingen van Praktijk Face It maakte ik ontwerpen voor haar website die helemaal passend zijn in haar stijl. Met haar werk helpt ze mensen om weer met zelfvertrouwen de weg op te gaan na een ongeluk. 

 

Waarom een tekening?

beeld is krachtig

Jouw hersenen kunnen plaatjes en tekeningen veel sneller herkennen en onthouden dan tekst. Probeer maar eens een seconde lang naar een a4-tje met tekst te kijken en te begrijpen en onthouden wat er staat. Een plaatje of tekening kun je wel 60.000x sneller waarnemen.

eerder werk uitgelicht

Tijdens een gratis 3-daagse challenge van Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar maakte ik deze visuele samenvatting per dag.

 

Over Wilfred

Als rasechte beelddenker is mijn talent om complexe en vaak abstracte zaken te vertalen in een beeld dat voor iedereen te begrijpen is. Tijdens een gesprek met een klant draait mijn inbeeldingsvermogen al op volle toeren. Kortom, als ik luister zie ik al beelden voor me.

Ik heb een brede interesse, zie mezelf als een generalist en ben dan ook van veel markten thuis. Ook ben ik een perfectionist en hecht er dan ook veel waarde aan als jij blij wordt van wat ik maak.

Een aantal weetjes over mij in tekeningen 🙂 

Neem direct vrijblijvend contact op

3 + 8 =